Review-uri – Ce Spun Clientii Nostri

Select Location
 • Casa din Bran – Inn Center – Cazare Bran
 • Casa din Bran – Inn Cuisine – Pensiune Bran
 • Inn Nature
 • “Cazare foarte bună, personal foarte amabil, zona foarte frumoasa, camere cu priveliște la munte, mâncarea de nota 10. Vom mai reveni și cu alta ocazie. ”
  - Diana Laura Sirghe
  “Camerele frumos decorate, asternuturile fine, privelistea superba spre castle , meniul sofisticat si apetisant ne-au incantat.Multumim mult D-nei Monica si personalului pentru amabilitate si promptitudine.”
  - Luciana Savu
  ““Ambianta deosebita, camere spațioase și minunat decorate, așternuturi fine și restaurantul elegant te fac sa îți dorești sa revii la aceasta pensiune.Mulțumim personalului pentru servirea ireproșabila și D-nei Monica pentru amabilitate””
  - Luciana Savu
  “Va multumim frumos! :)”
  - casadinbran
  “Minunat! Locul este mirific, te duce cu gândul într-o lume de poveste - ospitalitate ridicata la rang superior, oameni deosebiți și mâncare delicioasa. Amabilitatea și profesionalismul ii caracterizează pe oamenii ce au creat acest spațiu de poveste "Casa din Bran". ”
  - Eduard Petrache
  “Daca ar exista un premiu Oscar pentru industria ospitalității sigur Casa din Bran ar fi nominalizata pentru :cazare,bucătărie,grija pentru turiști,amabilitate.Va mulțumim ca existați. ”
  - Camelia Andrei
 • “Superb. Mi-a placut totul la aceasta locatie! Designul camerelor este deosebit. In plus, am beneficiat si de o camera cu vedere la Castel <3 Mancarea de la restaurant este foarte gustoasa, iar micul dejun este extrem de bogat.”
  - Georgiana Pascal
Add Review
Email Not Displayed
Casa din Bran – Inn Center – Cazare Bran
Casa din Bran – Inn Cuisine – Pensiune Bran
Inn Nature
Send
Please Wait
Fields Mandatory
Thank You Review