Restaurant Bran – Inn Cuisine

Book Table

INN CUISINE te invita sa incerci gustul bogat al bucatariei romanesti, intr-un loc de poveste.

Avem spatiu din belsug pentru ca tu sa te bucuri de masa impreuna cu toata familia si prietenii tai: 60 de locuri in interior si o terasa care mai gazduieste inca 40 de persoane.

Meniul e pentru toate gusturile – mostenirea noastra culinara impresioneaza chiar si cele mai dichisite simturi, iar preparatele noastre sunt create cu un pic de magie care te va surprinde in cel mai placut mod.

Credem ca e nevoie de toata maiestria pentru a crea savoarea perfecta, care ramane in memorie pana la cel mai mic detaliu. De aceea, folosim ingrediente locale si de calitate superioara, alese cu atentie de bucatarii nostri, pentru ca tu sa te bucuri de fiecare masa aici.

Peste intreaga experienta mai adaugam si cateva dintre vinurile nostre vechi si parfumate, legendara tuica, visinata dulce sau chiar si vin fiert, in sezonul rece. In plus, poti alege dintr-o multime de bauturi racoritoare si cocktail-uri.

Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Vino sa vezi cu ochii tai.

E-mail: restaurant@casadinbran.ro

INN CUISINE te invita sa incerci gustul bogat al bucatariei romanesti, intr-un loc de poveste.Avem spatiu din belsug pentru ca tu sa te bucuri de masa impreuna cu toata familia si prietenii tai: 60 de locuri in interior si o terasa care mai gazduieste inca 40 de persoane.Meniul e pentru toate gusturile – mostenirea noastra culinara impresioneaza chiar si cele mai dichisite simturi, iar preparatele noastre sunt create cu un pic de magie care te va surprinde in cel mai placut mod.Credem ca e nevoie de toata maiestria pentru a crea savoarea perfecta, care ramane in memorie pana la cel mai mic detaliu. De aceea, folosim ingrediente locale si de calitate superioara, alese cu atentie de bucatarii nostri, pentru ca tu sa te bucuri de fiecare masa aici.Peste intreaga experienta mai adaugam si cateva dintre vinurile nostre vechi si parfumate, legendara tuica, visinata dulce sau chiar si vin fiert, in sezonul rece. In plus, poti alege dintr-o multime de bauturi racoritoare si cocktail-uri.Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Vino sa vezi cu ochii tai.E-mail: restaurant@casadinbran.ro