Scrisoare de la proprietar

M-am nascut in Bran si am copilarit in curtea Castelului. Amintirile mi-au ramas intiparite, iar mirosul pinului inca ma urmareste in fiecare calatorie pe care o fac. Mi-am vazut copiii crescand aici. I-am vazut cum au crescut si au dus mai departe povestea Branului in lume. Dar vine un moment cand te intorci din locul in care ai plecat. Pentru noi, acest loc e Bran. Asa s-a nascut ideea. Cu determinarea noastra sa aducem oamenii aici, in loc sa plece. Sa se bucure din plin de tot ce are de oferit acest loc magic din centrul Romaniei. Casa din Bran a fost de la inceput mai mult decat un INN. Sper ca o sa fie si pentru voi. Intotdeauna. Cristina Neagu

Rasfata-te cu aer proaspat de munte

Gaseste un moment de pace pentru tine si admira privelistea muntelui. Noi iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie ca sa poti sa spui “aici e mai bine decat acasa”.

Pasiunea noastra pentru Bran si tot ce il incojoara ne-a ajutat sa convingem vizitatorii ca acest petic de pamant este mai mult decat pare. Mai mult decat un castel. Mai mult decat muntii dimprejur. E locul in care oricine, oricand poate sa-si satisfaca cele simple si autentice placeri si sa se conecteze cu natura. Fie printr-o cina de poveste, fie prin cateva momente de visat cu ochii deschisi. Pentru ca nu ai vrea sa clipesti si sa pierzi ceva.

Acum ca esti aici, lasa-ne sa-ti oferim un tur al Branului asa cum merita sa fie vazut:

Casa din Bran – Inn Center – Cazare Bran

In inima orasului, la o plimbare de cel mult 5 minute de Castelul Bran, INN CENTER este gandit sa acomodeze orice nevoi. In restaurantul spatios, poti sa-ti incepi ziua cu un mic-dejun savuros. Fiecare camera are o personalitate diferita, exprimata prin decoratiuni inspirate din decorul de epoca. In felul acesta poti sa te adancesti cu adevarat intr-o fantezie.

Alte dotari: Terasa, WiFi gratuit, acces total, aer conditionat, Plasma TV, izolare fonica, minibar, bai private, parcare gratuita.

 

 

Casa din Bran – Inn Cuisine – Pensiune Bran

La distanta mica de Castelul Bran, pensiunea noastra beneficiaza de incaperi luminoase si balcoane private, ca sa simti ca ai doar pentru tine briza si panorama muntelui. Pentru confortul tau, avem o terasa care iti permite sa te bucuri de seri frumoase cu cei dragi tie. Bineinteles, ai si Wi-Fi gratuit, pentru atunci cand vei dori sa impartasesti amintirile traite aici cu cei de acasa (crede-ne, va fi greu sa nu o faci).