Casa din Bran – Inn Cuisine – Pensiune Bran

La distanta mica de Castelul Bran, pensiunea noastra beneficiaza de incaperi luminoase si balcoane private,  de unde poti admira in liniste panorama muntelui. La parter se afla si restaurantul nostru, unde te invitam sa incerci preparate culinare delicioase. In sezonul cald, avem si o terasa spatioasa, care iti permite sa te bucuri de momente speciale alaturi de cei dragi.

Bineinteles, ai si Wi-Fi gratuit, pentru atunci cand vei dori sa impartasesti amintirile traite aici cu cei de acasa (crede-ne, va fi greu sa nu o faci).

Restaurantul INN CUISINE are destul spatiu cat sa te bucuri de masa impreuna cu toata familia si prietenii tai. 60 de locuri in interior si o terasa care mai gazduieste inca 40 de persoane.

Meniul este pentru toate gusturile. Mostenirea noastra culinara impresioneaza chiar si cele mai dichisite simturi, pentru ca preparatele noastre sunt create cu un pic de magie care sa te surpinda in cel mai placut mod.

Facilitati

Front desk-ul este deschis non-stop, impreuna cu un salon si depozit pentru bagaje. INN CUISINE are si o parcare fara plata, si trasport pentru clientii care doresc sa vina fara masina personala.

Terasa este creata sa emane o atmosfera placuta care invita la socializare.

Alte dotari: parcare sigura, transport pana la aeroport (la cerere), spalatorie si calcarea rufelor, curatenie zilnica inclusa in pretul cazarii.

12 camere luminoase, fiecare dintre ele cu balcon separat, baie proprie si WI-FI gratuit.

Acceptam card si tichete de vacanta direct la receptie, fara intermediari.

 

Shuttle Transfer Led TV Luggage Storage
Transfer masina TV Led Depozitare bagaje
Shower Cabin
Cabina de dus
Add Review
Email Not Displayed
Casa din Bran – Inn Center – Cazare Bran
Casa din Bran – Inn Cuisine – Pensiune Bran
Inn Nature
Send
Please Wait
Fields Mandatory
Thank You Review

Casa din Bran – Inn Center – Cazare Bran

Camere cu design deosebit potrivite pentru orice gust

Restaurant

Un loc pentru pasionatii de aventura si natura