Inn Cuisine

La distanta mica de Castelul Bran, guesthouse-ul nostru beneficiaza de incaperi luminoase si terase private, pentru ca tu sa simti ca ai doar pentru tine briza si panorama muntelui. Pentru confortul tau, avem o terasa care iti permite sa te bucuri de petreceri private cu prietenii. Sau daca preferi, cine romantice.

Bineinteles, ai si Wi-Fi gratuit, pentru atunci cand vei dori sa impartasesti amintirile traite aici cu cei de acasa (crede-ne, va fi greu sa nu o faci).

Daca inca nu te-am convins, oaspetii nostri au spus ca asta este partea lor preferata din Bran. Asa spun recenziile.

INN CUISINE are destul spatiu cat sa te bucuri de masa impreuna cu toata familia si prietenii tai. 80 de locuri in interior si o terasa care mai gazduieste inca 80 de persoane.

Meniul este pentru toate gusturile – mostenirea noastra culinara impresioneaza chiar si cele mai dichisite simturi, pentru ca preparatele noastre romanesti sunt create cu un pic de magie care sa te surpinda in cel mai placut mod.

Facilitati

Front desk-ul este deschis non-stop, impreuna cu un salon si depozit pentru bagaje. INN CUISINE are si o parcare fara plata, si trasport pentru clientii care doresc sa vina fara masina personala.

Terasa este creata sa emane o atmosfera placuta care invita la socializare.

Alte dotari: parcare sigura, transport pana la aeroport (la cerere), spalatorie si calcarea rufelor, curatenie zilnica inclusa in pretul cazarii.

12 camere luminoase, fiecare dintre ele cu balcon separat, baie proprie si WI-FI gratuit.

 

Parcare TV Led Terasa
Transfer masina Depozitare bagaje Cabina de dus
Adauga review
Adresa de email nu este afisata.
Inn Center
Inn Cuisine
Inn Nature
Trimite
Te rugam sa astepti ...
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
Multumim. Review-ul tau a fost salvat si urmeaza sa fie verificat pentru aprobare.

Inn Center

Camere cu design deosebit potrivite pentru orice gust

Inn Nature

Un loc pentru pasionatii de aventura si natura